Klart det er stas når Stavanger Aftenblad rangerer vår julesang 4 SKEIVE NISSER blandt de 15 beste julesangene i år - sammen med mange artister vi har stor sans for !!!😀😀😀🎄🎄🎄
Ellers- se gjerne på musikkvideoen :


https://youtu.be/v6-bpImv4Rk
Og sist men ikkje minst - følg oss på Spotify ! :


https://open.spotify.com/artist/4kLOAjErGzvIJe5RI4B8f1?si=44beaIgiR2CRj30BUTLUxw

Det ble førpremiere med 4 skeive nisser på NRK allerede torsdag med Bjørn Olav Skjæveland og Per Øystein Kvindesland fra "Utakt". Det var kjempehyggelig å snakke om juleminner og julestemning med så hyggelige karer. Ikke så lett å være slagferdig og si "lure ting" på direkyen for oss som liker bedre å tenke seg om en gang eller to før vi snakker, men de kan kunsten å lose sånne som oss gjennom praten. Kjekt :)


Hør innslaget her : https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-rogaland/sesong/202011/DKRO02023020#t=2h21m35s


Den første julen du kan huske, den første julen med egne barn eller barnebarn, den første julen uten foreldre eller besteforeldre , den første julen når barna er hos «eksen», hele familien i sofaen med tre nøtter til Askepott - og ikke minst de skeive flotte, Julenissene som barna tok med hjem fra barnehagen. Alt dette kokes sammen til en deilig julegrøt av følelser som blir den gode Julestemningen.


Julen er feiring med familie, rolige dager og tradisjoner og gir for mange dyp religiøs mening. Dette prøver vi å beskrive i vår siste singel. Singelen heter 4 Skeive nisser og vi gleder oss til å presentere den for dere !!


1/21